Saps que, durant els Nadals, moltes de les activitats adreçades a fer feliços els nostres nens i nenes, les organitza l’AMPA?

CONCERT DE NADAL
La Comissió de Nadal va comptar amb la col·laboració de pares i mares que van donar suport en la vigilància dels nens i en l’organització del concert. L’AMPA va participar en la seva decoració i va obsequiar amb ponsèties els professors de música i els presentadors del concert.

EL TIÓ
El Tió tria els regals amb molta consciència… I s’acompanyen de caramels, dins d’unes caixes de regal que es distribueixen per cursos i classes, amb l’objectiu de donar facilitats al professorat. Oi que us van dir que els havien agradat? El Tió va portar pilotes noves a cada classe i aquest any s’hi van afegir cordes de saltar.
ESMORZAR PELS ALUMES D’ESO
Atès que els més grans no tenen Tió, vam pensar en obsequiar-los amb un esmorzar amb begudes, pastetes i dolços, per començar amb energia el darrer dia d’escola abans de les
festes!

COORDINACIÓ DE LA RECOLLIDA DE REGALS NOUS I ANTICS PER ELS NENS
Vàrem coordinar la recollida de regals per l’acció solidària de la campanya “Aquest Nadal Cap Nen Sense Regal” i es va entregar a la ludoteca Maria Gràcia Pont, on es va distribuir a cada nen segons les necessitats.