Un any més posem des de ja fil a l’agulla a l’edició número 41 de les Jornades Esportives i Culturals del Voramar. Enguany se celebraran la setmana de l’11 al 17 de juny, amb totes les activitats a les que esteu acostumats i amb novetats molt interessants. Us ho explicarem amb detall a la revista que rebreu a través dels vostres fills i filles al mes de maig. Per cert, espereu una publicació 100% renovada, amb entrevistes, articles i col·laboracions molt interessants.

Volem demanar-vos, un any més, tota la col·laboració possible. Tant a nivell personal, aportant el vostre temps per a l’organització d’activitats, com en l’aportació d’objectes o detalls promocionals que pugueu aconseguir de les vostres empreses i llocs de treball. L’objectiu és repartir-los entre tots els participants, donar-los com a premi o sortejar-los en combinació amb les diferents activitats de les XLI Jornades Esportives i Culturals. Podeu contactar amb nosaltres a través de l’e-mail: jornadesVoramar@googlegroups.com.

Concursos “Esport i Cultura 2018”

Enguany, en col·laboració amb l’escola, posem en marxa tres concursos sota la temàtica “Esport i Cultura 2018”. D’una banda, el Concurs de Dibuix i el nou Concurs de Fotografia, adreçats a tots els alumnes de l’escola i en el cas del de fotografia també a totes les famílies; i de l’altra, el Concurs de Logotips d’aquesta edició de Jornades, dirigit als alumnes de Secundària.
Els guanyadors d’aquest concursos rebran diversos premis, entre ells, aparèixer a la portada de la revista del 2019 (Concurs de Fotografia) o veure la seva creació estampada a la samarreta (Concurs de Logotips).
El jurat estarà integrat per membres de la Comissió de Jornades Esportives i Culturals de l’AMPA i per una selecció de professionals del món de l’art i de la publicitat. Les obres premiades s’exposaran a l’escola durant les Jornades Esportives i Culturals 2018.
Els resultats del Concurs de Dibuix es faran públics a la revista del 2018 i els del Concurs de Dibuix i de Fotografia durant les activitats de Jornades. També es penjarà un cartell amb els noms dels guanyadors a l’entrada de l’escola. El diumenge 17 de juny, després de la Bicicletada, es donaran els premis als guardonats de cada categoria.

CONCURS DE LOGOTIP

Bases del Concurs de Logotips
Característiques del logotip
Cal recordar que un logotip consta de 2 parts: símbol + tipografia.
El disseny es realitzarà a 1 sola tinta (100% negre). Es recomana un disseny senzill, sense filigranes, que permeti la seva impressió en diverses mides i formats.
El logotip pot ser un dibuix o pot estar fet en format digital però, en qualsevol cas, sempre caldrà entregar-lo digitalitzat.
El format serà preferiblement vectorial, tot i que també s’acceptaran dissenys en jpg, sempre que estiguin dissenyats a 21×21 cm (mínim) i a 300ppp de resolució i CMYK.
Els logotips hauran de ser necessàriament originals i inèdits, qualsevol còpia serà desqualificada.
Cada participant podrà presentar UN SOL LOGOTIP.
Forma de presentació i enviament
Els logotips s’enviaran en els formats esmentats abans del 15 d’abril de 2018, en arxiu adjunt, per e- mail, al professor de dibuix (1r i 2n d’ESO) i al Pau Batet (3r i 4t d’ESO).
El nom de l’arxiu enviat haurà de tenir Curs_NomiCognomAutor (p.e. 3B_JoanGarriga).
En l’assumpte del l’e-mail caldrà especificar CONCURS DE LOGOTIPS JORNADES 2018.
Al cos de l’e-mail caldrà afegir la següent informació:
– Nom i cognoms del nen o de la nena.
– Breu explicació sobre el logotip: significat del símbol i nom de la tipografia (si no és pròpia).

CONCURS DE FOTOGRAFIA

Bases del Concurs de Fotografia
Característiques de les fotografies
Les imatges hauran de ser necessàriament originals i inèdites.
Podran ser captades a través de càmeres fotos digitals o analògiques així com smartphones, tauletes, etc. Les imatges podran ser en color o blanc i negre, sense filtres ni retocs fotogràfics.
Les fotografies s’enviaran en format digital (.jpg) i en la màxima qualitat.
Les fotos s’hauran de fer en VERTICAL (mínim 21×30 cm).
Cada participant podrà presentar UNA SOLA FOTOGRAFIA.
El contingut estarà necessàriament relacionat amb el tema del concurs.
Les fotografies hauran de ser propietat de l’autor que les presenta. En el cas dels alumnes més petits només podran rebre ajuda per a l’enviament de la imatge, hauran de ser els nens els qui disparin la foto. Cal recordar que es premiarà la originalitat dels treballs adequada a cada edat.
Forma de presentació i enviament
Les fotografies s’enviaran entre l’11 i el 15 de juny, ambdós inclosos, en arxiu adjunt, per e-mail, a la Comissió de Jornades Esportives de l’AMPA Voramar: jornadesVoramar@googlegroups.com
El nom de l’arxiu enviat haurà de tenir Curs_Títol de l’obra (p.e. 3B_MagicBasquet).
En l’assumpte del l’e-mail caldrà especificar CONCURS DE FOTOGRAFIA ESPORT I CULTURA 2018.
Al cos de l’e-mail caldrà afegir la següent informació:
– Nom i cognoms del nen o de la nena.
– Breu explicació de què els ha motivat a fer aquesta fotografia (pel lloc, per l’esport, perquè els inspira
quelcom, etc.).

CONCURS DE DIBUIX

Bases del Concurs de Dibuix
Característiques dels dibuixos
Els dibuixos es poden fer utilitzant qualsevol tècnica que no sigui digital, a color o en blanc i negre: llapis, colors, temperes, dacs, plastidecor, carbó, etc.
Els treballs s’han de presentar en VERTICAL i suport de paper o cartolina mida A4 (210×297 mm).
No s’ha d’escriure cap títol ni lema.
Cada participant podrà presentar UN SOL DIBUIX.
El contingut estarà necessàriament relacionat amb el tema del concurs.
Forma de presentació i enviament
Totes les làmines s’hauran de lliurar als responsables de la Comissió de Jornades Esportives de l’AMPA Voramar durant la setmana de Jornades Esportives, entre l’11 i el 17 de juny, ambdós inclosos.
Al darrera de cada làmina hi ha de constar (el fet que no consti alguna de les següents dades pot suposar la desqualificació del dibuix):
– Nom i cognoms del nen o de la nena.
– Curs (ex. 1r d’ Educació Primària)
– Breu explicació de què els ha motivat a fer aquest dibuix.