INAGURACIÓ

 

 

 

 

 

 

   

 

TITELLES

        

JUDO

      

BAR

     

GINKAMA

BASQUET

 

NIT

  

INFANTIL

BICIS

TEATRE

 

Un cop més, aquest mes de JUNY hem celebrarat les Jornades esportives i culturals.

Durant totes les Jornades els treballs d’Il.lustració, Fotografia Digital i Vídeo, Teatre d’Ombres i Plàstica quedaran exposats a la Recepció de l’Escola. Entreu i gaudiu.

D’entre les propostes que us fem i a les que us animem a participar, destaquem:

Sopar de Germanor+ Discoteca
El divendres 17 a la nit farem el sopar de germanor i podreu ballar fins ben entrada la matinada a la Discoteca.
S’han de comprar els tiquets del sopar amb antelació!!!!! Es vendran el dimecres 15 i el dijous 16 al bar de les Jornades (al pati), a partir de les 17h. No us quedeu sense la vostra entrada i gaudiu de la cita de cada estiu!!!!

Diada Infantil
Volem dedicar el matí i la tarda del dissabte 18 als més petits. Hi haurà activitats pels nens i nenes de Cicle Infantil i 1er cicle de Primària: titelles, dansa, conta-contes, bombolles i cinema a darrera hora de la tarda.

Concurs de pastissos i truites
El dissabte 18 a les 18:00 farem el II concurs de pastissos casolans i truites. El nostre exquisit jurat escollirà al guanyador que serà premiat.
Posa’t als fogons i sorprèn-nos amb un deliciós pastís. Dolç o salat, de nata o xocolata, de taronja o de plàtan, amb fideus o anissos , però…. participa en el concurs de pastissos.
Tothom hi és convidat, tots hi podeu participar (pares, mares, avis, alumnes, professors,..), heu d’inscriure-us de l’6 al 9 de Juny al despatx de l’AMPA .
Tots aquells que hi participeu tindreu un obsequi i ens menjarem els pastissos al vespre gaudint del cinema.

ANIMEU-VOS A PARTICIPAR I GAUDIU DE LES JORNADES 2011

jornades2008_48g_petita