Què són les Jornades?

Les activitats culturals i esportives que durant l’any es desenvolupen a l’escola a un ritme continu i normal, durant la Setmana de Jornades augmenten en intensitat, diversitat i participació. Equips d’altres escoles, ex-alumnes, mestres, pares i mares, nens i nenes: entre tots gaudim i fem aquestes Jornades.

Fem partits de bàsquet, futbito, handbol, hoquei, judo, beisbol, coral, teatre, bicicletada pel barri, concurs de fotografia, poemes, la portada de la revista Jornades, discoteca, etc.

És per això que més que unes Jornades, són uns dies de reunió, en els quals podem conviure tota la família, ja que no hem d’oblidar que l’escola és la segona casa pels nostres fills, on els deixem amb l’esperança que surtin formats per poder enfrontar-se ells sols als obstacles que la vida els posarà.

I per tal de poder organitzar aquestes activitats gaudim de l’aportació que fan moltes empreses del barri, ja sigui aportacions econòmiques, serveis o donacions. A totes elles els agraïm molt la seva col·laboració.