Tal com informava recentment l’escola, estem preparats per celebrar el Sant Jordi, aquest any “com cal”, ja que després de dos anys el dia 23 d’abril cau en dia lectiu. Per això, l’AMPA i l’escola tenim un munt d’activitats preparades per a tothom.

Intercanvi de llibres
Entre el 16 i el 20 d’abril tots els nens i nenes poden portar a l’escola llibres en bon estat que vulguin intercanviar. Els lliuraran al tutor i classificarem per edats. Per això és molt important que, com a mínim, un dels llibres que portin estiguin adequats a la seva edat, de manera que rebem prou llibres per a totes les edats. El dia de Sant Jordi, en horari de classe, es realitzarà l’intercanvi amb tots els nens que hagin portat un llibre a l’escola (els lliurarem una targeta que els garanteix un llibre).

Venda de llibres i roses
Enguany, els alumnes de 4t d’ESO posaran a la venda roses de feltre fetes a mà i un llibre recull de microrelats produïts per ells a partir d’un treball de recerca sobre educació i publicitat no sexista. L’objectiu és guanyar uns dinerets per al viatge de fi de curs. A tots ens arribarà tard o d’hora així que us animem a contribuir a “la causa”.

Una altra iniciativa solidària és la venda d’un recull de publicacions de l’ONG Trenkalòs, els beneficis del qual aniran destinats a projectes de reconstrucció i a la lluita contra la neteja ètnica a Bòsnia.

Conta contes
Totes les famílies (inclosos pares, mares, tiets i tietes, avis o àvies, etc.) poden venir a explicar un conte a l’escola el dia de Sant Jordi, excepte les famílies de P3 que ja realitzen aquesta activitat al llarg de tot el curs. Tothom que s’animi haurà d’enviar un e-mail, abans del dijous 17 d’abril, al Pau Batet: pbatet@voramar.cat. Cal indicar a l’e-mail el títol del relat, l’edat a qui va destinat, la disposició horària del conta contes i si necessita algun suport com ara música, llibres, etc.

Us desitgem a tots un magnífic i cultural dia de Sant Jordi!