Quan Sant Jordi cau en cap de setmana, tot es complica per a la Comissió de l’AMPA que es dedica a programar les activitats de la diada. I si a més cau després de Setmana Santa…

Això no treu, però, que s’hi dediquin en cos i ànima per tenir a punt l’intercanvi de llibres que es fa a l’escola i organitza l’AMPA, amb la col·laboració de tot el professorat i la Direcció. Així, al llarg del matí del divendres 21 d’abril, els nens i nenes de l’escola van anar baixant de les seves aules per triar el seu llibre. També es van lliurar, a totes les classes d’Infantil i Primària, els llibres nous que havien triat i que l’AMPA els regala per la diada de Sant Jordi.

L’AMPA regala llibres als alumnes d’Infantil i Primària i col·labora amb els alumnes de l’ESO

Com a novetat d’aquest any, l’AMPA ha col·laborat en l’entrega de premis als alumnes guanyadors dels Jocs Florals de l’ESO. Part dels llibres que es van donar estan subvencionats per l’AMPA.

Així mateix, per tal d’engrescar els més grans, els alumnes de 4t d’ESO, l’AMPA va organitzar un taller de confecció de roses de feltre per vendre-les el dissabte 22 a l’entrada del Casino de l’Aliança, on s’hi feia la Cantata organitzada per l’escola, amb motiu del 50è aniversari, i així recollir diners pel viatge fi de curs.

Les roses, que un munt de gent va lluir durant tot el cap de setmana, van ser tot un èxit de vendes. De ben segur que els de 3r de l’ESO ja fan números pel viatge de l’any vinent. I nois, l’any vinent Sant Jordi serà en dilluns!