Com tots sabeu, el 23 d’abril és Sant Jordi, una jornada en que l’AMPA, juntament amb l’escola va organitzar les següents activitats:

Intercanvi de llibres

Com cada any, des de l’Escola i l’AMPA, continuem amb el projecte de l’INTERCANVI DE LLIBRES DE 2ª MÀ, i ho volem fer el 23 d’abril, dins el marc de la Jornada Literària i la Diada de Sant Jordi.

Amb aquest objectiu pretenem:

  • Educar en la solidaritat, la sostenibilitat i la responsabilitat.
  • Valorar el llibre com a un element de cultura.
  • Reutilitzar els llibres en bon estat.

Del 13 d’Abril al 20 d’Abril, els vostres fills/es poden portar a l’escola (ho entregaran al tutor) aquells llibres que estiguin en bon estat i que vulguin intercanviar.
Un cop a l’escola els classificarem per edats, i els hi lliurarem una targeta per tal que el dia de la Jornada Literària puguin triar un llibre.

Molt important: Com a mínim un dels llibres que es porti a l’escola ha de ser adequat a l’edat del nen/a i així facilitar l’intercanvi.

L’intercanvi de llibres es farà durant les hores de classe i a partir de les 17h es continuarà fent al vestíbul de l’escola per primària i l’ESO i a la biblioteca per educació infantil.

El sobrant de llibres es posaran a la venda per l’ import d’1 euro. Una part dels llibres també es donaran a l’associació Vínculos Estelí de Nicaragua, associació que es dedica a la creació d’un centre de recursos pedagògics i familiars a una ciutat del nord de Nicaragua. http://vinculosesteli.org/

De la mateixa manera, tots els pares, mares, avis, àvies, familiars, mestres i personal no docent de l’escola, esteu convidats a fer el mateix, deixant els vostres llibres a la recepció de l’escola.

L’inici d’un conte

La segona proposta està relacionada amb el projecte d’escola multilingüe que hem iniciat. Us proposem que durant la setmana del 13 d’abril entreu al vestíbul de l’escola i ens ajudeu a escriure l’inici d’un conte amb les màximes llengües possibles.
Haurem d’escriure el següent en l’idioma que cada persona vulgui:
Hi havia una vegada + cinc paraules més.

Les famílies venen a explicar-nos un conte

Volem fer una crida a pares i mares, avis i àvies, germans i germanes que vulguin venir a explicar un conte a l’escola el dia de Sant Jordi. Tots aquells que s’hi animin haurien de posar-se en contacte amb el Pau Batet pbatet@voramar.cat indicant el següent:
Títol del relat:
Edat a qui va destinat:
Disposició horària:

Venda de roses

L’AMPA com ja és tradició, col·locarà una paradeta de roses a la porta de l’escola on tots els que vulgueu podreu comprar-ne una o més a les vostres princeses i prínceps.