El dia 23 es va celebrar com cada any i amb un dia esplèndid la Diada de Sant Jordi, plena d’activitats tant per part de l’Escola com de l’AMPA.

Pel que fa a l’AMPA, el dia va començar a les 07:30h del matí amb la preparació de la parada de llibres d’intercanvi al porxo de la pista. Els llibres, que estaven prèviament classificats amb un gomet que indicava el grup d’edat, es van organitzar per seccions d’edat per a facilitar l’accés de les diferents classes.

Al mateix temps, al vestíbul, es va muntar la parada de llibre nou. Des de les 09:00h del matí van anar passant totes les classes de manera ordenada i van poder adquirir, amb un pressupost de 40€ subvencionat per l’AMPA, els llibres que els van agradar més d’entre els del seu grup d’edat i que passen a formar part de la biblioteca de cadascuna de les aules. Aquest any els llibres nous han estat disposats amb la col·laboració de la llibreria La Petita, del carrer Mariano Aguiló, que ens ha ajudat molt a organitzar la Diada.

Durant tot el dia, a més, va anar funcionant la parada de venda de roses, que ha estat tot un èxit, doncs a part d’oferir una molt bona relació entre el preu i la qualitat de la rosa, és una bona manera de col·laborar amb l’AMPA per a poder nodrir de llibres a les classes. Pràcticament es va exhaurir l’aprovisionament que se n’havia fet.

Finalment, a partir de les 17:00h, els llibres d’intercanvi que no s’havien venut es van posar a la venda al preu d’1€ : hi havia tot d’oportunitats molt interessants. I al mateix temps es va oferir una esplèndida selecció de llibre nou també a la venda per a les famílies de l’Escola Voramar amb el màxim descompte possible a la diada de Sant Jordi. Finalment, les activitats van finalitzar a les 19:00h i la festa es va traslladar a La Rambla. Fins l’any que ve.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.