El passat diumenge 12 de novembre les nostres voracorredores i voracaminadores van tornar a deixar l’escola en un gran lloc. No només vàrem revalidar la segona posició en participació, amb 105 atletes, sinó que vam assolir el tercer lloc com a grup per mitjana de temps, 1:36:42.

Ens fa especial il·lusió comunicar-vos la tercera posició d’una exalumna, l’Àngela Pacha, a la seva categoria (16 a 19 anys). Si trobeu pels passadissos de l’escola els seus germans, aprofiteu per transmetre la vostra felicitació!
A banda de l’alegria i l’eufòria d’aquests èxits, la cursa de la dona ens brinda un matí de solidaritat i germanor entre dones. Enguany va començar a les 7:30h a la parada de metro de Poblenou. Un cop reunit tot el grup davant l’hotel Onix, molt a prop de la plaça d’Espanya, es va fer la foto de grup, que podeu veure sobre d’aquestes línies, i després les voracorredores i voracaminadores van anar a buscar el punt de partida que els corresponia. A les 9:00h per fi es va donar la sortida, deslliurant un torrent d’energia que, ben segur, arribà a totes les dones per les quals corríem.

De les 150 inscrites a la cursa va haver-hi 45 baixes de darrera hora per diferents motius. Tot i això, la seva implicació també va empènyer a que el Voramar assolís nous èxits.