Aquest mes, dos membres de la Junta de l’AMPA hem visitat el menjador de l’escola.

Durant la visita vam veure com acabaven de preparar el dinar. A la cuina ens van ensenyar el forn que usen per cuinar els nuguets i els llibrets, així com el xai que havia de menú. Ens van ensenyar com preparaven les safates amb el menjar per als cursos d’Infantil que es pujen a l’office de la tercera planta per un munta-plats.

Els alumes de P3 són els primers en dinar. Dos membres del equip de cuina s’instal·len a l’office de la tercera planta i des d’allà s’encarreguen de preparar les classes mentre els alumnes estan al pati. Netegen i paren les taules dels més petit per que en quan baixin del pati i es rentin les mans ho trobin tot a punt. Els mestres són els encarregats d’atendre als alumnes durant el dinar, servint els plats, l’aigua i ajudant al qui ho necessiti.

Mentre, el menjador es prepara per a rebre als alumnes de Primària i de Secundària on els mestres també s’encarreguen de que el dinar transcorri amb normalitat.

 

Els alumnes de Secundària són els últims en passar per el menjador i són ells mateixos que es serveixen el dinar sota la supervisió dels mestres.

Per acabar la visita vam ser convidats a dinar el mateix menú dels alumnes, mestres i personal de l’escola i podem dir que va ser com dinar a casa.

La valoració de l’experiència ha estat molt positiva i esperem que l’Escola ens torni a convidar a passar una jornada com la viscuda. Ens va sorprendre molt positivament la organització i el desenvolupament del servei de mitja pensió, així com l’elaboració dels plats