Com cada any, l’AMPA organitza les colònies, amb la supervisió de la direcció de l’escola, per donar continuïtat tant al projecte educatiu com als valors de la nostra escola.

Creiem que aquesta activitat és de gran valor educatiu, els nostres fills conviuen i es diverteixen amb els seus companys de classe, lluny de l’entorn familiar, a la vegada que gaudeixen d’entorns naturals que a la ciutat ens manquen.

Enguany comptarem amb l’organització de les colònies amb l’empresa Collage, que des de fa 5 estius i molt satisfactòriament ens organitza el Casal d’ Estiu a l’escola, i també l’any passat va començar a portar l’organització de les Colònies.

A part de tota la informació que ja trobareu als documents adjunts, només informar-vos que el blog que Collage obrirà pel dia a dia de les Colònies, tant de Primària com de Secundària (teniu la informació de com accedir i claus en la documentació adjunta), estarà disponible a partir de la setmana del 17 de juny ja que Collage començarà a penjar-hi missatges que podreu compartir amb els vostres fills. També mantindrà el blog obert passades dues setmana de la finalització de les Colònies per poder comentar amb els vostres fills les fotos i els comentaris que hi puguin sortir.

També comentar-vos que al llistat de “material a portar” del grup de 5è i 6è s’indica que es pot portar sac de dormir o llençol, però tenint en compte que faran vivac caldrà que portin tots sacs de dormir. La baixera i la coixinera ja ho posarà la casa de colònies per les nits que dormint a les habitacions.

Això és tot, qualsevol dubte quedem a la vostra disposició.

S’ho passaran genial!!!!

MasGorgoll Miravall
PRIMÀRIA (de 1r a 6è)
Dates: 29/6/2015 a 3/7/2015
Ubicació: Mas Gorgoll (Palamós, Baix Empordà)
Pressupost: 5 dies (4 nits) 260€ per nen (IVA inclòs). L’AMPA subvenciona 50€ que ja està descomptat del preu total. Inclou: 4 dies a pensió completa + 1 àpat extra, autocar d’anada i tornada, assegurança dels participants, monitors contractats, combinat d’activitats de mar, regal d’estada, web estiu, gestió i coordinació de l’activitat, coordinador alliberat.
SECUNDÀRIA
Dates: 29/6/2015 a 3/7/2015
Ubicació: Casa de Colònies Miravall (Juneda, Lleida)
Pressupost: 5 dies (4 nits) 275€ per nen (IVA inclòs). L’AMPA subvenciona 50€ que ja està descomptat del preu total. Inclou: 4 dies a pensió completa + dinar a Port Aventura, autocar d’anada i tornada, assegurança dels participants, monitors contractats, 1 activitat extra (Paintball), entrada a Port Aventura, regal d’estada, web estiu, gestió i coordinació de l’activitat.
FOTOS MAS GORGOLL FOTOS MIRAVALL
INFORMACIÓ GENERAL, MATERIAL I LLOC DE SORTIDA INFORMACIÓ GENERAL, MATERIAL I LLOC DE SORTIDA
Graelles d’activitats colònies 2015

El dia 28/01/2015 a les 17:15 h va tenir lloc al menjador de l’escola la reunió informativa per les famílies que estaven interessades en rebre la informació de Collage i resoldre els dubtes.
Us adjuntem la presentació que va fer Collage, amb fotos de les cases i una previsió de programació de les diferents activitats diferenciades per grups d’edats.

Presentació Colònies 2015

Us destaquem el més important de la reunió, per tots aquells que no veu poder assistir a la mateixa:
• Com a novetat inclouran una activitat que es diu Kifaké, que es basa en que ofertaran 2-3 activitats al grup, i cada nen serà el que escollirà la activitat que vol realitzar. Les activitats incloses seran dirigides sempre per un monitor de Collage.
• Es farà Kayak, aprofitant que estan a un lloc de platja. Remarcar que totes les activitats que es facin a la platja estaran guiades per monitor titulats en l’activitat específica, i recolzats en tot moment per monitors de Collage.
• Es farà una excursió en funció del cicle més o menys llarga i de més o menys dificultat.
• Per l’activitat de piscina es faran torns per edats. La piscina està vallada perquè només puguin accedir els nens del grup que tinguin assignada la franja horària de piscina. I aquesta activitat està sempre sota l’estricte control dels monitors, segons el protocol d’actuació de Collage.
• Es farà una visita al port de Palamós, podran veure els vaixells, com s’orienten a la navegació els pescadors i per als grups mes grans de 5è-6è els hi faran una explicació de com ho feien per lluitar contra els pirates.
• Els missatges que Collage enviarà per informar als pares que els nens han arribat, etc , s’enviaran a la persona que signa l’autorització. S’hi ho ha de rebre alguna altre persona, s’ha de posar una nota adjunta amb la documentació.