La demostració de poder de la Voratribu desfilant darrera de la carrossa guiada per en Toro Sentado va complaure fa uns dies els Déus del Sol i de la Pluja del Carnestoltes. No sabem si el fred i les nevades les hauran portat els nostres clams al cel però la satisfacció de la feina ben feta ens consola pel fet que els premis correguessin lliures com els bisons planura enllà, lluny de les nostres tendes.

Ens traiem la pipa de la pau i celebrem el primer premi de l’AMPA La Marbella, el segon de l’AMPA Pere IV i el tercer de l’AMPA Fluvià, en el convenciment que, l’any vinent, la victòria serà nostra! (I si no ho és ben poc que ens importa si ens ho seguim passant tan bé com fins ara). Només calia veure les cares dels petits indis i índies de la comparsa per entendre que entre confeti i plomes s’ho estaven passant com mai. I fins i tot alguns que posaven en dubte la seva participació l’any vinent, després d’aquella meravellosa tarda ja han dit que hi tornaran.

La comissió de Carnestoltes es retira doncs feliç al seu campament per preparar la propera rua. Però abans, vol agrair a tots els assistents la seva participació, així com la col·laboració de tots els qui varen ajudar en la decoració d’una carrossa que va aixecar somriures i admiració per tot el barri. També el seu grat amb els alumnes d’ESO que van vigilar que tot sortís bé durant la comparsa.

I una miqueta de l’esperit d’aquest Carnestoltes, recreat en el tòtem i la barca, restarà per sempre (mentre duri) a les classes d’Educació Infantil. Ens retrobem l’any vinent! Hau!

Cliqueu aquí per veure com fer la disfressa