L’univers Star Wars és prou ampli i conegut com per escollir lliurement en qui us voleu convertir aquest Carnestoltes. Però, si no ho teniu massa clar, us proposem una disfressa que segur que agrada a petits i grans i que us permetrà gaudir de la rua sense passar ni mica de fred.

Aquí teniu el video per anar assajant la coreografia…que el ritme us acompanyi!!

ELS EWOKS

Els ewoks són els petits habitants d’Endor. Parlen un dialecte primitiu i viuen en les profunditats de la selva verge de la lluna boscosa. Pacífics i amigables, construeixen poblats en la part alta d’enormes arbres, amb branques unides per lianes o cordes que ells mateixos fabriquen, convertint- se en petites ciutats sobre el bosc. Caçadors i recol·lectors, les tribus ewoks tenen llocs sagrats on realitzen rituals religiosos i honren i enterren els seus morts. Quan és necessari, el xaman de la tribu invoca els esperits dels avantpassats i es comunica amb ells per demanar-los consell. Són poc tecnològics però prou intel·ligents. Apareixen a Star Wars Episodi VI: El Retorn del Jedi de la saga, a les pel·lícules Caravana de valor i La lluita per Endor i a la sèrie de dibuixos animats Ewoks.

AQUEST ANY, US HO POSEM MÉS FÀCIL…

Vine a l’escola el 8 de febrer per encarregar la roba de la teva disfressa i la de tota la família (cal portar 10 € per disfressa). Te la portarem a l’escola el dia 15 de febrer i aprofitarem per fer un taller per a confeccionar-la!

Polseu aquí per descarregar-vos les instruccions!!