Vora-marcians, la invasió ha estat un èxit! El moviment incansable dels nostres cossos sota el verd brillant dels uniformes va hipnotitza els terrícoles el passat mes de febrer i els va fer ballar al nostre ritme. La mirada penetrant dels nostres tres, quatre, o fins i tot més ulls, els va arrencar somriures i els va animar a involucrar-se joiosament en la guerra de confeti.

El nostre Gran Líder vol agrair de tot cor la participació de tots els vora-marcians i vora- marcianes de totes les edats, armats amb pistoles d’aigua o de llum i amb moltes ganes de gresca. Un any més, el premi terrícola se’l va endur la comparsa de l’escola Pere IV.

Els poders hipnòtics i de control mental del nostre líder no van tenir tant de pes com l’amenaça de tallar caps de la seva Reina de Cors, avançant en la comparsa que els va donar la victòria.

El Gran líder vol fer arribar també el seu agraïment a la Comissió de Carnestoltes i als alumnes de l’activitat extraescolar d’il·lustració, que van contribuir a la comparsa amb la confecció de l’espectacular carrossa.

Tot un orgull desfilar seguint la nau que amb tanta cura i il·lusió van fabricar els companys de la Comissió i els nens i nenes, supervisats per Diverjoc. Aquest Carnestoltes va ser d’un altre món! En voleu proves? Mireu, mireu les fotos que els nostres emissaris ens han fet arribar…

 

 

 i si voleu recordar la coreografia, aquí la teniu: