Carnestoltes Supercalifragilisticespialidoso

cartellCarnestoltes

MOLTES GRÀCIES FAMÍLIES DEL VORAMAR!

La Comissió de Carnestoltes vol començar agraint la seva participació i col·laboració a les més de 200 persones que, un any més, han fet possible la Rua de Carnestoltes del Poblenou, amb una carrossa supercalifragilisticaespialidosa.

Val a dir que tant la disfressa com la carossa d’aquest any han estat l’objectiu de les mirades més curioses i dels comentaris més favorables. Amb una ambientació que traslladava el Voramar a un màgic Londres de començaments del Segle XX, amb les xemeneies fumejant, el Big Ben marcant les hores i una coreografia que va despertar els somriures de tota la Rambla, mentre la comparsa avançava. Fins i tot els impassibles jutges del Carnestoltes varen deixar escapar rialles d’aprovació per sota de les seves melenes albines, mentre la Rosa ens guiava per no perdre el fil del ball.

Per això, aquesta Comissió, que acumula ja molts mesos de treball, se sent orgullosa de la gent del Voramar, de la nostra gent, de la nostra gran família, d’aquells qui rebeu el Carnestoltes cada any amb més il·lusió… En definitiva, estem orgullosos de tots vosaltres.

I per això us volem regalar unes imatges de la fantàstica tarda-nit de la Rua de Carnestoltes Voramar 2015. Aquí trobareu un recull de les fotografies que ens heu fet arribar. Un record, sens dubte, per a tots els que hi vàreu participar. I, esperem també, que una crida per a tots aquells que encara no us heu animat a fer-ho. Fins l’any vinent Carnestoltes!

Si voleu recordar els preparatius, podeu veure la coreografia per la rua (senzilla però supercalifragilisticaespialidosa):

… i recordar com confeccionar la disfressa de manera senzilla i econòmica. La roba de disfressa, la podeu comprar al barri a la Merceria Montserrat del c/ Marià Aguiló amb Llull (tindran una mostra de la disfressa) o a qualsevol altre lloc que coneixeu. Com a complement també es podrà utilitzar paraigua de color negre per la Mary Poppins. Com a alternativa pels nens petits, us hem proposat una bossa de feltre per portar dins el confeti.