CARNESTOLTES 2013

GRÀCIES A TOTS!!

Desafiant el fred, la passa de grip i a la mateixa crisi, les famílies del Voramar vam poder participar i guadir per tercer any consecutiu de la rua de Carnestoltes del nostre
barri.

Mosqueters! La Comissió de Carnestoltes de l’Ampa Voramar us agraeix la vostra participació en aquesta festa familiar. Gràcies també a tots els que vau venir a veure’ns, encara que no us disfressessiu!!… a veure si l’any vinent us animeu!!

Cada any preparem el Carnestoltes amb molt d’esforç i entusiasme….la vostra resposta i implicació en aquesta jornada és la nostra recompensa i ens motiva a seguir amb noves idees per l’any que ve…si,si… enguany mosqueters, l’any vinent…més i millor!!

El nostre reconeixement i més sincer agraïment també per l’Alex Gallardo, professora d’il.lustració i per la Rosa Ruiz, mare de l’escola.

L’Alex, un cop més, ha fet màgia, transformant una pick-up en el Castell dels mosqueters i mosqueteres del Voramar.

La Rosa ha estat la coreògrafa de la tropa!! Ens ha preprarat dues coreografies xulíssimes amb les que hem pogut disfrutar, plantar cara al fred en els moments on la rua feia parades i fer més lluïda encara la nostra comparsa.

Finalment, volem agraïr a la direcció de l’escola el facilitar-nos l’espai per treballar i el reconeixement que ens ha fet arribar sobre la feina que fem per acostar l’escola al barri.

Us deixem un recull de les fotos més divertides i un video de la rua. Esperem que us agradin!!!

SALUT A TOTHOM I FINS L’ANY QUE VÉ!!

Rua2013-52Rua2013-54

CONVOCATÒRIA RUA CARNESTOLTES 2013 POBLENOU

Totes aquelles famílies que us heu apuntat per participar a la Rua de Carnestoltes, us convoquem el pròxim 9 de febrer a les 16.20 h a la Rambla Poblenou, entre Pere IV i Diagonal, que és des d’on s’iniciarà la rua.

La nostra comparsa és la número 12 (el número estarà marcat al voral del carrer; igualment visualitzareu el cotxe que aquest any hem convertit en un castell).

Recordeu que tot l’alumnat que hi participa haurà d’anar acompanyat per un adult i seguir tota la rua fins que aquesta finalitzi.

Per ser uns MOSQUETERS amb molt de ritme i fer molt de soroll també us animem a que porteu xiulets o qualsevol altre element musical.

Tots aquells que vulgueu col•laborar en la decoració del vehicle podeu venir a l’escola el divendres 8 de febrer a partir de les 17.30 h.

RECORDEU, MOSQUETERS:

•Divendres, 8 de febrer: a partir de les 17.30 h a l’escola per la decoració del vehicle

•Dissabte, 9 de febrer: a les 16.20 h a la Rambla Poblenou (entre Pere IV-Diagonal)

DADES DE LA RUA:

A partir de les 17.00 h
INICI DE LA RUA
Inici: rbla. del Poblenou/ c. de Tànger
recorregut: per la rbla. del Poblenou fins al c. de Ramon Turró, i tornar fins al c. de Llull per arribar als Jardins de Josep Trueta.

A les 19.00 h
REBUDA DE LA RUA I DE SA MAJESTAT CARNESTOLTES
Amb lectura del pregó i lliurament del guardó del Concurs de Cartells.

A les 19.30 h
GRAN FESTA DE CLOENDA
amb D’Antuvi i la Canalla, i Punxa-Discs!

VÍDEOS COREOGRAFIA CARNESTOLTES 2013

Aquí teniu els videos de les coreografies que ballarà la comparsa de la nostra escola, el proper dia 9 de Febrer, a la Rua del barri del Poblenou.

Desde la Comissió de Carnestoltes de l’Ampa, volem donar les gràcies a totes les famílies que vau participar, ballar i disfrutar d’aquesta iniciativa.

Fem una menció especial a la Rosa Ruiz , la mare que ens va ensenyar a ballar amb molt de ritme!!!

Ara us toca a tots els que no vau poder venir, aprendre aquestes “coreos” !! Teniu dues cançons:

Psy GANGNAM STYLE
che chere che chere che de Gustavo Lima

Mosqueters…Tots a la Rua a ballar amb molt de ritme!!! I a passar-s’ho molt bé!!

CARNESTOLTES 2013

mosqueters

Prepareu-vos el proper 9 de febrer del 2013

per a la Rua de Carnestoltes del Poblenou amb la comparsa de l’AMPA de l’Escola VORAMAR.

L’Ampa us convida a tots els nens i nenes, mares , pares, avis i àvies, mestres, monitors de menjador, i en general a tothom que formi part de l’escola, a participar a la Rua de Carnestoltes 2013 del Poblenou.

El tema escollit és “Els Mosqueters”. Les disfresses són molt senzilles i econòmiques de fer.

Aquí us podeu descarregar unes instruccions per a confeccionar les Disfresses Mosqueters 2013

Per fer una previsió de la gent que serem hauríeu d’apuntar-vos abans del 25 de Gener per tal de poder comprar el material amb antelació.

Si us plau, ompliu tots els camps, i deixeu la butlleta CARNESTOLTES 2013v2 a la bústia de l’ampa o a la Secretaria de l’Escola.

Si ho preferiu, també ens podeu enviar un mail a : ampa@ampavoramar.cat amb totes les dades que es demanen a la butlleta.

Ens ho volem passar tant bé com l’any passat, realitzant una activitat en família, amb els nostres companys d’escola, així que no us ho deixeu perdre, quants més serem més riurem!

El nostre lema….
“Un per tots i tots per un”

Mosqueters: tots a la Rua!!!

NO T’HO POTS PERDRE !

CONVOCATÒRIA GRAVACIÓ COREOGRAFIA CARNESTOLTES 2013

Aquest any, com a novetat, i responent a la demanda de les families que ho van sol·licitar a la Rua de l’any passat, farem una petita coreografia en els moments que estiguem aturats a la Rua. Per aquest motiu volem gravar un vídeo i penjar-lo després a la pàgina web perquè totes les famílies que ho vulguin se l’aprenguin.

Però per fer aquesta gravació necessitem:

NENS I ADULTS amb moltes ganes de passar-s’ho bé!!! I ballar una estona..

DATA: DIVENDRES 18/01/2013
HORA: 17:00 h
LLOC: GIMNÀS de l’Escola

MOLT IMPORTANT: Els nens i nenes que hi participin hauran primer de sortir de l’escola i després quan hagin sortit tots els nens de l’escola, tornar a entrar i pujar directament al gimnàs.