FOTOS RUA CARNESTOLTES 2012

Des de la COMISSIÓ DE CARNESTOLTES de l’AMPA  volem agraïr a totes les families la vostre col·laboració i participació en el bon desenvolupament de la RUA, que enguany es va celebrar el passat dissabte  18 de febrer,  també a tots els que ens vau donar un cop de mà  en la preparació  i muntatge del vehicle  i a totes aquelles persones que desinteressadament van col·laborar perquè la RUA D’AQUEST ANY FOS TOT UN EXIT.

Volem fer una menció molt especial a la nostra gran il·lustradora  Alex Gallardo.

 

MIL GRACIES A TOTS!!!.

Estem realment satisfets amb la participació que hi ha hagut aquest any i us assegurem que això  ens ha valgut la pena totes les hores dedicades. Heu superat les nostres expectatives, erem més de 150 VIKINGS (no vam poder acabar de comptar totes les banyes….eren moltes!!!) Gràcies també per totes les felicitacions rebudes.

I com sempre intentarem des de la Comissió que l’any que ve encara sigui MILLOR!!!

Us deixem un recull de les fotos més divertides de la RUA, esperem que us agradin.

CONVOCATÒRIA RUA CARNESTOLTES 2012 POBLENOU

Totes aquelles famílies que us heu apuntat per participar a la Rua de Carnestoltes, us convoquem el pròxim 18 de febrer a les 16.20 h a la Rambla Poblenou, entre Pere IV i Diagonal, que és des d’on s’iniciarà la rua.

La nostra comparsa és la número 15 (el número estarà marcat al voral del carrer; igualment visualitzareu el cotxe que aquest any hem convertit en un vaixell viking).

Recordeu que tot l’alumnat que hi participa haurà d’anar acompanyat per un adult (pare o mare) i seguir tota la rua fins que aquesta finalitzi.

Per ser uns VIKINGS amb molt de ritme i fer molt de soroll també us animem a que porteu xiulets o qualsevol altre element musical.

Tots aquells que vulgueu col·laborar en la decoració del vehicle podeu venir a l’escola el divendres 17 de febrer a partir de les 17.30 h.RECORDEU, VIKINGS:

  • Divendres, 17 de febrer: a partir de les 17.30 h a l’escola per la decoració del vehicle
  • Dissabte, 18 de febrer: a les 16.20 h a la Rambla Poblenou (entre Pere IV-Diagonal)


DADES DE LA RUA:

A les 17.00 h
INICI DE LA RUA
Recorregut: Per la Rbla. Poblenou fins al C. Doctor Trueta i tornar fins al C. Llull per arribar als jardins de Josep Trueta.

A les 19.00 h
REBUDA DE LA RUA I DE SA MAJESTAT CARNESTOLTES
Amb lectura del pregó i lliurament del guardó del Concurs de Cartells.

A les 19.30 h
GRAN FESTA DE CLOENDA
Amb l’espectacle “Campi qui Pugui!”, a càrrec del Grup d’Animació Ambäukatunàbia.


CONFECCIÓ DE LA DISFRESSA DE VIKING

Hem preparat un document de suggeriments i idees que us ajudaran a confeccionar-vos la disfressa d’una forma molt senzilla i econòmica.

Descarregueu-vos aquí la guia de confecció de la disfressa de Viking