PRESENTACIÓ

Aquesta activitat ens permet prendre consciència de les capacitats del nostre cos a través de les conductes motrius. Treballant l’equilibri, la coordinació, la lateralitat, el control espacial, la memòria, la força, l’elasticitat. etc. Aquesta activitat es basa en una metodologia activa, la base del qual és  joc que actua com a mitjà per arribar als objectius establerts. Els infants juguen, experimenten, creen, descobreixen totes les seves possibilitats motrius i d’expressió.

El joc activa aspectes com l’afectivitat, l’emotivitat, estimula la imaginació i la creativitat, allibera energia i ajuda a gestionar les frustracions del dia a dia.

METODOLOGIA I CONTINGUTS

Utilitzarem un mètode actiu basant-nos en el JOC com a mitjà. El nen juga, experimenta, descobreix i reafirma les seves possibilitats. Es forma i aprèn.
El joc activa aspectes com l’afectivitat, l’emotivitat, estimula la imaginació i la creativitat, allibera energia.

Es treballarà el coneixement del propi cos i formació de la imatge corporal d’un mateix en els diferents estils de ball modern, veient les seves peculiaritats i tècniques específiques, integrant-les dins de varies coreografies que a final de trimestre mostraran les famílies.

RESPONSABLE AMPA

Jorge Azpilicueta

Mail: extraescolars@ampavoramar.cat