PRESENTACIÓ

L’objectiu bàsic de l’activitat és educar les conductes motrius de base (equilibri, coordinació dinàmica, general i coordinació oculo-manual), les conductes motrius lligades al sistema nerviós com la lateralitat i les conductes perceptiu-motrius lligades a la consciència i a la memòria (organització de l’espai, el temps, el ritme, etc),

METODOLOGIA I CONTINGUTS

Utilitzarem un mètode actiu basant-nos en el JOC com a mitjà. El nen juga, experimenta, descobreix i reafirma les seves possibilitats. Es forma i aprèn.
El joc activa aspectes com l’afectivitat, l’emotivitat, estimula la imaginació i la creativitat, allibera energia i agresivitat.

Es treballarà el coneixement del propi cos i formació de la imatge corporal d’un mateix en els diferents estils de ball modern, veient les seves peculiaritats i tècniques específiques, integrant-les dins de varies coreografies que a final de trimestre mostraran les famílies.

PROFESSOR

Diverjoc és l’empresa que imparteix aquesta activitat. Va ser creada a l’estiu de 1999 com una entitat sense afany de lucre. És un col•lectiu de professionals amb experiència docent i en l’organització i dinamització d’activitats extraescolars, menjadors escolars, casals i esdeveniments de caràcter lúdic, esportiu, cultural i de lleure.

El cobrament d’aquesta activitat el realitzarà Diverjoc directament. A inici del curs escolar rebreu un missatge d’aquesta empresa demanant que autoritzeu el cobrament de l’activitat al vostre compte corrent i haureu de retornar la butlleta signada per a què es pugui lliurar al vostre banc.

NIVELLS, HORARIS, NÚMERO DE PLACES I PREU DEL CURS 2018/19

 

psicomotricitat P3 i P4 dilluns  17:00 a 18:00 15 160€ Inscrits

RESPONSABLE AMPA

Mail: extraescolars@ampavoramar.cat