PINTA, GUIXA, DIBUIXA!
EXPERIMENTA AMB EL TEU PROPI ART!
DESCOBREIX NOVES TEXTURES i COLORS!!

OBJECTIUS

L’objectiu general d’aquest projecte educatiu és fer agradable i plaent al participant l’aprenentatge de l’educació artística a través d’un llenguatge visual i plàstic, despertant l’interès, el gust per conèixer, experimentar i expressar el que percep i sent en cada moment.
Per als més menuts és l’oportunitat de potinejar amb pintures,guixos, llapis, com també d’iniciar-se en les tècniques bàsiques del dibuix i la pintura.

MATERIAL NECESSARI

Bata vella o samarreta gran del pare/mare o germà. Per evitar que s’embrutin la roba

“En aquesta activitat, els nens deixen anar la seva imaginació, armats de pinzells, llapis, retoladors i qualsevol material que els serveixi per plasmar en la seva feina el resultat de la seva creativitat. Tot experimentant avancen en l’aprenentatge del llenguatge visual i plàstic, mentre descobreixen les tècniques bàsiques del dibuix i la pintura”.

MONITOR I GESTOR DE L’ACTIVITAT

Diverjoc és l’empresa que imparteix aquesta activitat. Va ser creada a l’estiu de 1999 com una entitat sense afany de lucre. És un col•lectiu de professionals amb experiència docent i en l’organització i dinamització d’activitats extraescolars, menjadors escolars, casals i esdeveniments de caràcter lúdic, esportiu, cultural i de lleure.

El cobrament d’aquesta activitat el realitzarà Diverjoc directament. A inici del curs escolar rebreu un missatge d’aquesta empresa demanant que autoritzeu el cobrament de l’activitat al vostre compte corrent i haureu de retornar la butlleta signada per a què es pugui lliurar al vostre banc.

NIVELLS, HORARIS, NÚMERO DE PLACES I PREU DEL CURS 2018/19

 

pinturetes 1 P3,P4 dimecres  17.00 a 18.00 10 160€ Inscrits
pinturetes 2 P5 dimarts 17.00 a 18.00 12 160€ Anul·lat

RESPONSABLE DE L’AMPA

Email: extraescolars@ampavoramar.cat