El passat dissabte 18 d’abril va tenir lloc a la localitat de Cardedeu el Campionat de Catalunya Infantil, organitzat per la Federació Catalana de Judo, on va pendre part el judoca de la nostra Escola, Alex Garbayo. A la categoría de menys de 55 Kg, va fer tres combats però no va poder accedir al podi, quedan a les portes de la medalla de bronze, i mostrant el seu caràcter guanyador realitzant un Ipon de morote seoi nage.

Al Judo és pot guanyar per inmovilització al terra, fent que el rival tingui l´esquena al terra 20 segons, o aconseguint puntuacions lluitant d´empeus i tirant al terra de costat (Yuko), quasi d´esquenes (Waza Ari) o totalment d´esquenes (Ipon), a banda de les diferents sancions que és puguin donar per falta de combativitat o altres.

El nostre alumne, líder del grup de Judo de l´Escola, ja porta més de 7 anys fent aquesta activitat de la mà del nostre profesor de Judo, en Jordi García, i molt probablement serà el primer cinturó negre del nostre centre educatiu, juntament amb l´Eulàlia Rafart que porta 6 anys en aquesta disciplina.