ENTRENAMENT PARES-MARES i FILLS

Dijous 31 de Gener els pares i mares de l’escola van poder gaudir d’un divertit i entretingut ENTRENAMENT amb els seus fills, coneixen l’activitat de ben aprop.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

COPA MAT LLORET DE MAR

El diumenge 16 de Febrer els alumnes de Judo van poder gaudir d´una competició de Judo a la Vila de Lloret on van poder demostrar el seu potencial, destaquem els resultats de:

Alex Garbayo CAMPIO
Marina Villanueva BRONCE
Mar Beortegui BRONCE

Molt bé pels postres judoKes ¡!!

JUDOXICS FEDERACIÓ CATALANA

Els més petits van poder passar un matí molt divertit amb les activitats proposades per la Federació de Judo i acompanyats del seu professor, al Poliesportiu Olímpics de la Vall d Hebrón de Barcelona

Activitats tècniques, conjuntament amb activitats lúdiques que inicien els nens en el món del Judo.

Destaquem la participació de;

Dani Martin
Roger Giner
Jan Pacha
Teo Guillen

PATINATGE SOBRE GEL

Dissabte 23 de Febrer els alumnes més grans van fer una sortida lúdica i divertida al Palau de Gel del Futbol Club Barcelona, conjuntament amb els seus companys de l´Associació Judo Badalona i del Judo Teià, on van demostrar les seves habilitats mantenint l’equilibri per no caure. Molt be pels participants de l’escola;

Eulàlia Rafart amb el seu germà Bernat
Alex Garbayo
Miquel Nasarre
Marc Masip

CPIAT TORDERA
Dissabte 23 de març va tenir lloc el V Torneig de “La Fira del Ram” de Tordera amb la participació dels postres judokes que van fer molt bons combats en la seva primera participació en competició.

Destacar el resultat de Dani Martin que va quedar CAMPIÓ i d´en Roger Giner BRONZE en les seves respectives categories.

CAMPIONAT EQUIPS MINIS i ALEVÍ

El 18 de maig els mes peques de Voramar van participar conjuntament amb alguns alevins al Trofeu Provincial per equips organitzat per el Consell Escolar de Barcelona, on els més petits van quedar en 3ª posició, realitzant molts bons combats, tot i que no tenien gaire experiència competitiva, i els alevins en 4ª posició.

CANVI DE CINTURÓ

El dijous 30 de Maig els nostres judoques van fer la tradicional cerimònia de canvi de cinturó, després de superar amb èxit els exàmens realitzats a l’escola, d’aquí sortiran futurs campions, segur!!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

JORNADA DE PORTES OBERTES

Dijous dia 6 de Juny es va fer la tradicional entrega de premis obtinguts per l´acumul.lació de punts de tot l´any, guanyats en els entrenaments de l’escola i per les sortides, a entrenaments, competicions o activitats fora de l’escola.

Enguany, a l´hora dels petits, el campió va ser en Roger Giner i el sotscampió en Daniel Martín. A segona hora, la campiona va ser l’Eulàlia Rafart i el sotscampió l’Alex Garbayo.

A més, es va aprofitar la jornada per que els pares fessin un entrenament conjuntament amb els seus fills realitzant una divertida sessió.

V Torneig de judo Fira del Ram de Tordera

El 23 de març del 2013 els nostres alumnes de judo van assistir al torneig de la Fira del Ram de Tordera i els classificats van ser:

Dani Martín: 1r lloc
Roger Giner: 3r lloc

L’enhorabona!!

Fotografies del curs 2012-2013

El Judoxics és una activitat lúdica organitzada pels més petits, de caire educatiu.

Participació d´en Roger Giner de l´Escola Voramar, conjuntament amb altres nens de l´Associació Judo Badalona, a la XXIII Trobada dels Judoxics realitzada al Masnou el diumenge 2 de desembre.