OBJECTIU GENERAL DE L’ACTIVITAT

L’objectiu general de l’activitat serà el de descobrir els alumnes el món de la il.lustració, a través de llibres i contes de literatura infantil i juvenil. Aquest serà el recull que s’utilitzarà per mostrar dibuixos i parlar de tècniques i formes diferents de dibuixar, tot d’una forma plaent i agradable.

Els material que utilizarem seran diversos i dispars, es modificaran segons l’edat del grup i la facilitat per emprendre noves formes. Alguns seran reciclats, i d’altres per exemple paper d’alumini, cotó fluix, sorra de colors, xocolata, enganxines, fotocòpies amb les quals farem muntatges.

Tot recolzat per les eines més usuals, com colors, ceres, pintures, tintes i a mesura que l’edat ho permeti s’aniran iniciant en tècniques mixtes.

Al taller d’il·lustració 1+2 realitzem sessions didàctiques enfocades en l’experimentació, la reflexió i el joc, perquè així els alumnes s’oblidin de les seves inhibicions. Pretenem aconseguir que els nens canalitzin la seva intuïció i creïn en llibertat. L’objectiu és alliberar la seva creativitat amb independència de la seva experiència i les seves habilitats artístiques. Els introduïm les diferents tècniques utilitzades en l’àmbit de la il·lustració i els ajudem a representar en imatges diferents missatges, acompanyant cada alumne en l’exploració i el desenvolupament del seu registre propi”.

Beth Barnils

MONITOR I GESTOR DE L’ACTIVITAT

Diverjoc és l’empresa que imparteix aquesta activitat. Va ser creada a l’estiu de 1999 com una entitat sense afany de lucre. És un col•lectiu de professionals amb experiència docent i en l’organització i dinamització d’activitats extraescolars, menjadors escolars, casals i esdeveniments de caràcter lúdic, esportiu, cultural i de lleure.

El cobrament d’aquesta activitat el realitzarà Diverjoc directament. A inici del curs escolar rebreu un missatge d’aquesta empresa demanant que autoritzeu el cobrament de l’activitat al vostre compte corrent i haureu de retornar la butlleta signada per a què es pugui lliurar al vostre banc.

“La paraula il·lustració prové d’il·luminar. Busquem il·luminar el camí de la creativitat a través de l’art, i l’art és aquesta llum de les idees que inspiren bellesa. Aprendre a través de la tècnica del dibuix les possibilitats del llenguatge simbòlic i així conèixer el món que ens envolta. Apuntar a la recreació artística i intel·lectual des de la llibertat d’expressió. Conèixer tècniques de dibuix i el poder simbòlic tant de la representació pictòrica com de la paraula”.

Nahuel Tajan

NIVELLS, HORARIS, NÚMERO DE PLACES I PREU DEL CURS 2018/19

 

il·lustració 1-2 1er – 4art EP dilluns 17.00-18.00 15 160€ Inscrits
il·lustració 3 5è i 6è EP dimecres 17.00-18.00 15 160€ Anul·lat

RESPONSABLE AMPA

Mail: extraescolars@ampavoramar.cat