OBJECTIU GENERAL DE L’ACTIVITAT

IL·LUSTRACIO DIY

L’objectiu principal de l’activitat serà el de descobrir els alumnes que la il·lustració no té límits, i no acaba en un paper. Viurem la màgia de passar de la visió 2D a les quals estem acostumats, a les 3D creant objectes a partir dels propis interessos i les pròpies creacions. Es tracta de fer projectes amb diferents tècniques, començant per les arts més plàstiques i passant pel modelatge, la ceràmica, la costura, la construcció amb materials reciclats, l’estampació i un llarg etcètera de possibilitats sense límit.

CÒMIC-MANGA IL·LUSTRAT

L’objectiu de la il·lustració és transmetre, comunicar, explicar histories. En aquest activitat ens endinsem en el món de la il·lustració de petites històries i del còmic-manga. Aplicarem diferents tècniques artístiques i diferents formats anant molt més enllà del còmic típic que coneixem.

L’objectiu d’aquesta activitat és desenvolupar les habilitats narratives, plàstiques i d’expressió dels alumnes a través de les pròpies creacions i amb total llibertat per descobrir l’estil propi que s’adapti a les seves inquietuds i necessitats.

MONITOR DE L’ACTIVITAT

Daniel Páez

RESPONSABLE AFA

Jorge Azpilicueta

Mail: extraescolars@afavoramar.cat