PRESENTACIÓ

En un món cada vegada més petit, l’alemany s’ha convertit en un fil conductor per a poder
relacionar-se en àmbits escolars, laborals, d’oci, esport, viatges i turisme, i directament en el dia a dia de la nostra estimada Barcelona. L’AMPA Voramar i Golden Gate han decidit reforçar l’àrea de l’alemany més practica i útil per al dia a dia: Listening i Speaking perquè els alumnes puguin utilitzar i posar en pràctica el que ja aprenen a classe, perdent la por a parlar en un altre idioma. Les classes seran dinàmiques i divertides, a més d’estar completament adaptades a les necessitats i als nivells dels alumnes de cada curs.

Els llibres de text ajuden com a punt de partida per desenvolupar temes i interessos i poder seguir un fil conductor per assolir els objectius proposats, però no com a eina única d’aprenentatge. Material suplementari tipus contes, cançons, jocs, cds, manualitats, pissarres digitals, vídeos, ordinadors, és el que es fa servir a classe.

Es fan petites representacions de situacions quotidianes on els alumnes han de memoritzar i integrar textos que ajuden a la seva comunicació.

Es crea un ambient alemany on totes les frases senzilles utilitzades per demanar, per preguntar, per respondre, sigui en alemany. Treballem també l’autoestima de l’alumne destacant la seves accions i comportaments positius. Estimulem la cooperació i sobretot el respecte vers al professorat i entre ells així com la cura que han de tenir a l’aula amb el material que és de tots.

 

 

NIVELLS, HORARIS, NÚMERO DE PLACES I PREU DEL CURS 2019/20

 

alemany iniciació 4t, 5è, 6è EP i ESO dimarts  17.00 a 18.00 10 205 €  + llibre
alemany iniciació 4t, 5è, 6è EP i ESO dijous  17.00 a 18.00 10 205 €  + llibre
Alemany continuació 6è EP i ESO dimecres  17.00 a 18.30 10 260€ + llibre

A Alemany Continuació es farà una prova de nivell i s’agruparan els alumnes segons aquest resultat.
El llibre serà subministrat per l’acadèmia i es cobrarà en el rebut de novembre
Per realitzar l’activitat és imprescindible adquirir el llibre, amb independència del moment en que es realitzi la inscripció.

RESPONSABLE DE L’AMPA

Mireia Colell
Email: extraescolars@ampavoramar.cat