PRESENTACIÓ

Chelsea House ofereix un programa complet de cursos d’alemany extracurricular dirigits als alumnes de l’escola. Les classes treballen contínuament l’expressió oral , acostumant als alumnes a escoltar, entendre i parlar. L’expressió escrita, que també és important, es treballa en moments puntuals quan convé insistir en algun tema gramatical puntual o quan es treballa la redacció amb els més grans.

Els llibres de text ajuden com a punt de partida per desenvolupar temes i interessos i poder seguir un fil conductor per assolir els objectius proposats, però no com a eina única d’aprenentatge. Material suplementari tipus contes, cançons, jocs, cds, manualitats, pissarres digitals, vídeos, ordinadors, és el que es fa servir a classe.

Es fan petites representacions de situacions quotidianes on els alumnes han de memoritzar i integrar textos que ajuden a la seva comunicació.

Es crea un ambient alemany on totes les frases senzilles utilitzades per demanar, per preguntar, per respondre, sigui en alemany. Treballem també l’autoestima de l’alumne destacant la seves accions i comportaments positius. Estimulem la cooperació i sobretot el respecte vers al professorat i entre ells així com la cura que han de tenir a l’aula amb el material que és de tots.

“A les nostres classes vivim la llengua i cultura alemanya a partir de jocs, cançons, contes i altres activitats creatives. També tractem, és clar, la gramàtica, les estructures, el vocabulari i totes les altres competències associades a la llengua. Utilitzem tècniques d’escriptura creativa i de pedagogia del teatre per expressar-nos de manera natural i utilitzant la nova llengua. Treballem també la cohesió del grup, perquè tots els seus membres treballin coordinadament i a gust. Quan ets professora d’activitats extraescolars tractes d’utilitzar les millors tècniques per obtenir els millors resultats en un temps limitat, combinant la part teòrica necessària per l’ús correcte de l’idioma conjuntament amb els aspectes que involucren tots els sentits de la persona.”

Stefania Ripeanu, professora d’alemany de Chelsea House.

NIVELLS, HORARIS, NÚMERO DE PLACES I PREU DEL CURS 2018/19

 

alemany iniciació 4t, 5è, 6è EP i ESO dimarts  17.00 a 18.00 10 205 €  + llibre Inscrits
alemany iniciació 4t, 5è, 6è EP i ESO dijous  17.00 a 18.00 10 205 €  + llibre Inscrits
Alemany continuació 6è EP i ESO dimecres  17.00 a 18.30 10 260€ + llibre Inscrits

A Alemany Continuació es farà una prova de nivell i s’agruparan els alumnes segons aquest resultat.
El llibre serà subministrat per l’acadèmia i es cobrarà en el rebut de novembre
Per realitzar l’activitat és imprescindible adquirir el llibre, amb independència del moment en que es realitzi la inscripció.

RESPONSABLE DE L’AMPA

Mireia Colell
Email: extraescolars@ampavoramar.cat