PRESENTACIO I OBJECTIUS

El Club Nàutic Poblenou té com a objectiu fomentar els esports nàutics i està especialitzat en el desenvolupament de diferents activitats formatives i de lleure com batejos de mar, extraescolars, formació curricular, campus de setmana santa i d’estiu.

El Club Nàutic Poblenou de Barcelona és un centre reconegut pel Consell Català de l’Esport i per la Federació Catalana de Vela, que compta amb un equip de monitors titulats oficials en grau mitjà i superior en vela (aparell fix i lliure).

La seva experiència de molts anys dedicats a la formació d’esports nàutics a escoles, instituts i associacions esportives (com l’Institut Icària) i el nostre nou material nàutic d’alta qualitat, fa que esdevinguin un dels centres més idonis al litoral barceloní per desenvolupar aquestes activitats.

Ubicats dins de la instal·lació Municipal de la Base Nàutica, al barri, ben comunicat amb la xarxa de transport públic (metro, bus i bicing).

Més informació a: https://www.clubnauticpoblenou.com/

Objectius:

  • Familiarització i aprofundiment en les diferents activitats
  • Nomenclatura del material
  • Entrada i sortida a la platja
  • Identificació del vent
  • Equilibri
  • Virada bàsica  
  • Seguretat en el mar

Grup Primària:

Activitats de Windsurf i Optimist durant els mesos en els quals hi ha llum diürna suficient per a realitzar l’activitat al mar; setembre, octubre, abril, maig i juny.

I activitats de terra: Voleibol i Tennis platja, Skate surf windsurf i Skate surf wing als mesos de novembre, desembre, gener, febrer i març.

Dia i hora: dimarts de 17:30 a 19:00.

Grup ESO:

Activitat de Windsurf durant tot el curs.

Dia i hora: divendres de 15:45 a 17:45.

El preu NO inclou trasllat a les instal·lacions en cap dels dos grups.

Lloc:

Base Nàutica Municipal de Barcelona

Av. del Litoral, s/n, 08005 Barcelona

RESPONSABLE A L’AFA

Jordi Just
Email: extraescolars@afavoramar.cat