Així, i tot i que l’oferta és similar a la del curs passat, és possible que ens veiem obligats a posar límits estrictes de participants en algunes activitats, degut a restriccions d’espai i mesures de seguretat. Com sempre, però enguany més que mai, us demanem que no feu preinscripcions de prova: la gestió d’altes i baixes posteriors a la preinscripció, en un entorn de limitació de places, complicaria molt la planificació de les activitats.

A continuació s’adjunten les llistes del alumnes admesos en les diferents activitats extraescolars promogudes per l’AMPA, actualitzades amb les inscripcions fetes fins al 31 de juliol de 2020. La paraula clau per accedir a les llistes la rebrà cada família per mail.

Alemany Iniciació Anglès ESO Anglès Infantil, P3, P4 i P5
Anglès Primària, 1r-6è Baby i Júnior Bots Il·lustració i Còmic
Judo 1 i 2 Judo 3 Mou-te i Balls
Música Natació Patinatge
Petits Artistes Scratch, Robòtica i Connectats Zumba

En el següent enllaç trobareu una graella amb tota l’oferta i els horaris d’activitats extraescolars de tarda i dels esports del proper curs 2020-2021:

Horari Extraescolars Curs 2020_21

El període d’inscripció per les activitats de tarda serà del 14 al 20 de juliol (excepte per a P3, que s’ampliarà fins el 27 de juliol).

L’assignació de places es farà per rigorós ordre d’inscripció, tret d’aquells alumnes que hagin finalitzant l’activitat el curs anterior: en aquests casos, mantindran la preferència si s’inscriuen amb data màxima de 20 de juliol, però un cop transcorregut aquest termini, entraran dins l’ordre d’inscripció general. És possible, però, que degut a les restriccions de participants hi hagi alumnes que tot i haver cursat l’activitat anteriorment, puguin quedar sense plaça (el criteri a aplicar serà llavors l’ordre d’inscripció). Tot i que ha finalitzat el període d’inscripció, es deixarà el formulari d’inscripció obert per a inscripcions d’última hora per tal d’omplir vacants que quedin lliures.

Formulari d’inscripció

Per qualsevol dubte o consulta, us podeu adreçar al nostre correu electrònic: extraescolars@ampavoramar.cat

Agraïm la vostra col·laboració i restem a la vostra disposició per a qualsevol informació.


Us recordem que no es podrà inscriure cap alumne amb pagaments pendents d’activitats extraescolars d’aquest curs.

L’import de les activitats és anual, fraccionat en 4 pagaments:

  • A l’octubre es cobrarà en concepte de matrícula el 25% del cost de l’activitat (que no es retornarà en cap cas)
  • Al novembre es cobrarà ​el 25% del cost de l’activitat
  • Al gener es cobrarà ​el​ 25% del cost de l’activitat
  • A​ l’​abril es cobrarà el 25% final del cost de l’activitat

Si teniu cap consulta podeu adreçar a extraescolars@ampavoramar.cat
RESPONSABLE DE L’AMPA: Eduard Legazpi

Voleu proposar noves activitats?

Us recordem que no cal ser membre actiu de l’AMPA per a proposar noves activitats extraescolars. Si teniu alguna afició que creieu que pot ser enriquidora per altres alumnes, si coneixeu d’alguna activitat interessant que es du a terme en altres escoles o acadèmies,… la podeu proposar de cara al curs següent. Perquè ho pugueu fer de forma senzilla, hem preparat un Guió amb la informació mínima necessària que cal incloure a la proposta, que ens podeu fer arribar a través del correu electrònic (ampa@ampavoramar.cat) o bé deixar-lo a la nostra bústia (al vestíbul de l’escola).

Descarregueu-vos aquí el Guió de proposta de nova activitat

La vostra opinió ens interessa molt!! Us agraïm la col·laboració