Us informem que el 30 d’octubre, a les 19.30h, al menjador de l’Escola, es va celebrar l’Assemblea General de l’AMPA. L’Associació de Mares i Pares és el vehicle a través del qual les famílies fem arribar a l’escola les nostres inquietuds i visions sobre l’educació dels nostres fills i filles. Per això és important que hi participis!

També us comuniquem que en breu s’obrirà la convocatòria d’eleccions del Consell Escolar de Voramar. Des de l’AMPA us animem a presentar-vos per tal de representar les famílies en aquest òrgan tan important. Es renovaran dos representants de pares i mares. El període per presentar les candidatures serà breu i en els propers dies es publicarà la convocatòria i el calendari. Agraïm la predisposició i compromís mostrat pels representants actuals i esperem que altres pares i mares us presenteu per recollir el seu testimoni.

Durant l’Assemblea s’aprovarà l’acta de l’Assemblea General del 2017, així com el balanç econòmic del curs 2017-2018 i també els pressupostos del 2018-2019. A més es renovaran càrrecs i vocals de la junta.

  • ORDRE DEL DIA                                                  

Aquí podeu consutar els diferents documents que s’aprovaran.

Qualsevol membre de l’associació interessat en formar part de la Junta o col·laborar en alguna de les comissions de treball, preguem presenti la seva sol·licitud a la secretaria de l’escola abans de l’Assemblea o bé, en el decurs d’aquesta.

Aquí podeu consultar l’acta de la reunió.

ACTA ASSEMBLEA GENERAL ORDINARIA AMPA VORAMAR