En aquest darrer full del curs parlem de Jornades, el camí escolar, el final de curs de judo i les extraescolars del curs vinent.
Accés al full informatiu

40 anys fent-nos grans amb l’esport

Segur que hores d’ara ja heu llegit amb atenció la revista de les Jornades Esportives i Culturals que són a punt a de començar. A les properes pàgines trobareu el calendari setmanal de totes les activitats organitzades o participades per l’AMPA. Des d’aquestes línies us animem a participar-hi per fer d’aquestes, les Jornades més grans de la història.
I és que, per alguna cosa hem arribat a l’edició XL. Però què deu ser aquesta cosa? Doncs no n’és una sinó la suma de moltes, com l’esforç conjunt de l’escola i de molts pares i mares que dediquen una bona part del seu temps a fer possible tot el que passarà durant la setmana. Als comerciants i anunciants que creuen que val pena fer arribar la seva publicitat a la nostra comunitat i ens ajuden a cobrir algunes despeses. A totes les empreses que col·laboren per fer regals i sortejos. Però, sobretot, a tots els nostres nens i nenes, que “flipen” amb cada partit, gaudint del joc amb els companys, fent-se forts davant els contraris, forjant l’esperit lluitador que els farà grans, no només en l’esport sinó sobretot a la vida. I als seus entrenadors i entrenadores, els gurus, els “coaches” que els motiven. Sense aquesta suma no podríem multiplicar victòries i emocions, ni aprendre de les derrotes.
Els que ja fa uns quants (força) anys vàrem marxar de l’escola i hi hem tornat per portar els nostres fills ens retrobem amb la nostra infància durant una setmana. I ens veiem reflectits en ells. Fan el que ja fèiem nosaltres: deixar-se la pell a la pista (perquè els pares i els amics estan mirant), compartir grans moments on els grans tornen a ser petits i els petits juguen a ser grans, comprar el berenar al bar, afartar-te de “polines”, o veure cinema a la fresca…Tot ha canviat tant! Però les Jornades segueixen essent el gran moment del final del curs, la gran festa que tots esperem, el brindis a l’estiu, un moment màgic que es repeteix any rere any. No sé si podreu estimar les Jornades com les estimem algunes “velles glòries”, però proveu-ho. Us asseguro que val la pena. Per molts anys!