Amb la present, us adjuntem L’INformatiu, el full Informatiu de l’AMPA del mes d’ABRIL, amb el qual us passem informació d’interès sobre temes d’actualitat relacionats amb el món de l’educació i les famílies. En aquest número us expliquem un projecte de periodisme a l’ESO que estem mirant d’impulsar en col·laboració amb l’escola, per tal d’aprendre no només les bases d’aquest ofici sinó com combatre la desinformació o les notícies falses. Es tracta d’un projecte que està encara en construcció i al qual us animem a participar a tots els pares i mares que tingueu algun vincle amb aquest món. Si esteu interessats o interessades en col·laborar podeu posar-vos en contacte amb la Comissió de Comunicació (comunicacioVoramar@googlegroups.com).

 

Us informem també de les activitats del proper Sant Jordi, que enguany cau tot just aterrats de les vacances de Setmana Santa. Al full adjunt trobareu totes les claus per participar a les activitats que organitzen l’AMPA i l’escola.

 

I aneu fent agenda! Anunciem les dates de les properes reunions informatives del Casal d’Estiu i el Casal Jove del Voramar, plens de novetats. I també de les Jornades Esportives i Culturals 2019. Recordeu que aquest any les jornades seran de dimarts a diumenge (dilluns serà festiu degut a la Segona Pasqua). I recordeu també que necessitem la vostra col·laboració per a garantir l’èxit de totes les activitats. Podeu trobar totes les novetats ben explicades al full informatiu que adjuntem.

 

Finalment, us regalem petit recull de coses per fer a Barcelona durant la Setmana Santa, per a tots aquells que us quedeu a la ciutat.

 

Restem, com sempre, a la vostra disposició per respondre a qualsevol dubte o aportació. Bones vacances!

 

Full informatiu abril 2019