Comença un nou curs. Després de dies de vacances, de platja, de muntanya i d’excursions per la ciutat ens retrobem amb els companys i amics de l’escola. Des de l’AMPA volem aprofitar la retrobada per recordar-vos totes les activitats que realitzarem aquest curs.

  • Extraescolars. Aquest any continuem amb les extraescolars de sempre, com anglès, natació, judo; en consolidem d’altres, com alemany, música o balls moderns; i n’estrenem de noves, com és el cas de la vora-batucada, la il·lustració i el còmic. L’inici de les activitats serà el dia 21/09/2015 i finalitzaran el 20/06/2016.
  • Nadal. Com ja és tradició, celebrarem el Tió i participarem a la Cavalcada de Reis del Poblenou.
  • Carnestoltes. Ens disfressarem, ballarem i desfilarem a la Rua del Poblenou.
  • Sant Jordi. Juntament amb l’escola organitzarem les parades d’intercanvi de llibres, de venda de roses i venda de llibres de segona mà.
  • Jornades Esportives i Culturals. Continuarem gaudint de l’esport i de la cultura, celebrant multitud d’activitats per a tota la comunitat Voramar.

Més enllà del recinte de l’escola, continuarem treballant en projectes comuns de les escoles al barri i al districte de Sant Martí, com són el Camí escolar, el Consell escolar i la Coordinadora d’entitats. I participarem en diferents comissions de l’escola, com la Comissió de menjador, la Comissió agenda21 i la Comissió mixta. Així mateix, seguirem treballant per mantenir-vos més i millor informats des de la Comissió de comunicació.

Si voleu ampliar la informació sobre qualsevol d’aquestes àrees, podeu fer-ho a través del web www.ampavoramar.cat. Però, sens dubte, la millor manera de conèixer les activitats de l’AMPA és participant-hi. Per això, totes i tots esteu convidats a formar part de manera activa de qualsevol d’aquestes comissions. Només cal que ens envieu un e-mail a ampa@ampavoramar.com explicant com us agradaria participar i ens posarem en contacte amb vosaltres el més aviat possible. Us hi esperem!

Preparats, llestos… el curs comença JA!